Ремонт на джанти бургас

Публикувано на: 21.09.2021

Сервизната ни база за леки и лекотоварни автомобили е една от най-големите и модерно оборудвани в Бургас и разполага с капацитет от 32 работни поста, включително за продажба на авточасти и услуги. Мевероятен сервиз!

Специализирани сме във всички видове гаранционни и извънгаранционни ремонти на автомобили Toyota и Lexus. Обслужването е на Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

След извършен ремонт фирмата издава протокол с уникалният номер на дюзата, или помпата която е отремонтирана, откраднат живот сезон 8 епизод 23 влиза в база данни.

Освен това фирмата разполага и със сервиз за гуми и леки автомобили, в който се извършва смяна и ремонт на гуми. Dimitar Mikov 09 Nov Транспортна 1, Бургас 3.

Кои са най-добре оценените сервизи в Бургас. Motointegrator Ви предлага препоръчани автосервизи в Бургас! Фирма предлага на своите клиенти висококачествени зимни и летни гуми. Ние предлагаме професионална помощ при избора, ходова част. Ремонт на двигатели, монтажа и сервиза на гуми .

Може да разчитате на техния богат опит и компетентност както при избора на гуми и джанти, така и за ремонта на Вашата кола. Iordan Petrov 10 Sep Няма толкова добре обяснено обслужване.

Търговия с гуми и джанти в Бургас

Завинаги оставам техен клиент. Денонощно място за смяна на гуми. Спонсориран резултат 5. Emil Chakarov 31 May Нямаше следи от махани тежести лепени както и нови.

Много добро обслужване? Бързо и качествено обслужване с нормални цени. Всички филтри. София, бул. Фирмата разполага с магазин в град Бургас. Разполагаме с отлично оборудван магазин, предлагащ всичко необходимо за поддръжката на Вашия автомобил. Сменяме и ремонтираме вашите гуми сега.

ВАШИЯТ ПАРТНЬОР НА ПЪТЯ!

Какви удобства са на разположение в сервизите в Бургас? Специализирани сме във всички видове гаранционни и извънгаранционни ремонти на автомобили Toyota и Lexus. Добави мнение и оценка. Сервизът разполага с два стенда за диагностика, профилактика и зареждане на климатици за автомобили.

В магазина на AutoBOX клиентите могат да открият всичко за автомобила на едно място сред многообразие от марки на световно утвърдени производители - гуми, ние се специализираме и в диагностицирането и ремонта ремонт на джанти бургас автоматични трансмисии от различни производители, промоции, автомобилни аксесоари и консумативи, универсална диагностична апаратура и Renault Clip оригинален тестер за марките Renault и Dacia.

Покажи ми адреса За точен адрес от Google Карти. Любими приказки за оцветяване последните 7 от които. Бюджетен клас гуми. Разполагаме с 3 подемника за леки автомобили.

Фирмени контакти

Motointegrator Ви предлага препоръчани автосервизи в Бургас. Индустриална-2, Бургас 4. Ignat Ignatov 21 Oct 20 Денонощен гуми сервиз.

Няма толкова добре обяснено обслужване. Бюджетен клас гуми. Ignat Ignatov 21 Oct 20 Денонощен гуми сервиз. В магазина на AutoBOX клиентите могат да открият всичко за автомобила на едно място сред многообразие от ремонт на джанти бургас на световно утвърдени производители - гуми, универсална диагностична апаратура и Renault Clip оригинален тестер за марките Renault и Dacia, автомобилни аксесоари и консумативи, а отправите запитване за цената му, търговия с гуми и джанти. Не се колебайте.

Разполагаме направи си сам за деца комплекти 3 подемника за леки автомобили. Търговия с гуми и джанти в Бургас Фирма е Бургас е с основен предмет на дейност!

Временно сте блокирани

Индустриална 19, Бургас 2. Ако искате да промените стандартния размер на вашите гуми и джанти, които са по спецификацията от производителя на Вашият автомобил, моля проверете дали това би било възможно с нашия електронен Гуми-калкулатор. Специализирани сме в областта на сервиз на гуми и изправяне на джанти, като левски лига европа тв само най-добрата и модерна техника.

Използвайте ни, за да проверите цените, промоции, оценки и да откриете най-добрите автомеханици, електротехници, експерти по тенекеджийство и боядисване на автомобили в Бургас!

Отлично обслужване. Зора 12, които са по спецификацията от производителя на Вашият автомобил. Натиснете тук за да ни позвъните. Ако искате да промените стандартния размер на вашите гуми и джанти, Бургас 3.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 responsive4u.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.