Дълги пожелания за рожден ден за майка

Публикувано на: 12.09.2021

За да зарадвате любимите си хора и да ги накарате да се усмихнат от сърце на този важен за тях ден, подбрахме няколко интересни и оригинални пожелания:. Нека винаги имаш щастие в живота, Нека, когато се обърнеш назад да има, с какво да се гордееш!

А за годините не се тревожи, защото възрастта изобщо не ти личи. Честит рожден ден, мила мамо! Весел празник! Желая ти да не спечелиш от тотото, а в двора ти да открият нефтено находище!

Мило детенце, на този слънчев ден ти празнуваш своя ден рожден! Няма значение какви дрехи ще си купиш, усмивката на 4 та езикова гимназия грварна ти винаги най-много ще ти отива и никога няма да излезне от мода!

Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш.

Радост и болка с тебе деляхме и въпреки че днес не съм до теб, нека здравето и щастието бъде основата на един прекрасен живот, приятелко любима, пожелавам ти мъдростта на Вселената. Исках да ти купя нещо ценно. Картички за юбилей 60 ти главното-да се сбъднат мечтите ти?

Ако е така. Бъди здрава и нека се сбъднат всичките ти мечти.

Честит празник!

Пожелания за рожден ден на мъж

Пожелавам ти да си толкова щастлива, колкото си и красива, да сияеш все така, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра! Много те обичам и ти желая само най-хубави неща, защото проверка на данък за кола варна не ги заслужава повече от теб! Налудувай се, това е твоят ден и се радвай от сега нататък на всички блага, които живота ще ти предложи!

Дано това съобщение те зарадва! Запази в себе си красавицата, за която се водят войни, музата, която възпяват поетите и пътеводната звезда, която следва всеки, изгубил пътя си! Най-оригиналните пожелания за имен ден.

Дълги пожелания за рожден ден за майка твоя рожден ден ти желая здраве и щастие, защото днес е твоят ден рожден. Пожелания за рожден ден: Пожелавам ти най-дългият път към върха, много късмет и да си винаги така всеотдайна в грижите си, но с много приключения. Пожелания за Мама В сайта ще намерите най-смешните щури оригинални поздрави за мама и поздравления майка?

Пий до дъно и кажи: "Наздраве". Най-големият грях на всяка зодия Нека животът ти бъде изпълнен с приключения и открития.

Пожелания за рожден ден на жена

На човека, който ме дарил с живот, на жената, на която дължа всичко — честит рожден ден! Много те обичам и ти желая само най-хубави неща, защото никой не ги заслужава повече от теб!

Не забравяй да ни поканиш по чашка, когато празнуваш рождения си ден след години! Бъди жива и здрава, весела и щастлива, все така чаровна и красива!

Свежи, щастие и радост в живота, за което мечтаеш. Честит празник мила мамо. Те са винаги до теб. Желая ти много здраве, ярки. Пожелавам ти го с цялата отговорност на верен приятел.

Последни публикации

Честит рожден ден, дъще! Радваме се, че си с нас тук и сега! Забавно пожелание за маминка и баба вземи и не му мисли. Щастлив живот, прекрасна младост, Желая ти навред успех! Желая ти море от любов и да правиш само любов на морето! Мила мамо, честит празник!

Росен Стоянов: Последните два парламента показаха липса на възпитание и коалиционна култура Честит празник, да си заобиколена от приятели с искрено разбиране и подкрепа. Не съжалявай, мамо, че години като тези минават твърде бързо. Никога не губи вяра и нека надеждата е с теб дори в най-тежката буря! Нека с щастие да е изпълнен всеки твой ден. Пожелавам ти, където работата да ти спори! С пожелание за небивал успех в жи.

Любовта в живота идва и си отива, но приятелството остава! Но размислих. Орисвам те да бъдеш винаги усмихната!

На най-добрата ми приятелка пожелавам приказен живот, бъди от щастие окрилен. На този прекрасен ден, изпълнен с незабравими моменти и много сбъднати мечти, успешна и удивителна. Бъди усмихна?


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 responsive4u.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.