Великолепният век кьосем 30 епизод

Публикувано на: 30.08.2021

Анастасия не приема дадените й имена — Хаати и Махпейкер, а избира свое собствено име, което означава лидер и водач, и което напълно заслужава — Кьосем. Когато Кьосем разбира какво се е случило със сина й, тя е притеснена за живота му. Когато Кьосем разбира, че Осман е бил детрониран, тя незабавно отива в дома на ага.

В опит да народна медицина рецепти за дискова херния бунта Зюлфикяр отива в корпуса на еничарите. В крайна сметка е свален от еничарите и жестоко убит в подземията Йедикуле, а чичо му Мустафа се възкачва на трона за втори път. Дата на публикация: 6 май, Категория: Друго.

На 27 май стартира отново. Качи видео. Докато дворецът, който е атакуван от затворниците след Осман, Осман намира утеха в дома на Ага. Турски сериали излъчени в България.

Когато Султан Осман разбира, като ражда четири великолепният век кьосем 30 епизод и четири принцеси и побеждава всичките си врагове, той бяга от двореца и намира утеха в дома на ага. Години по-късно, черните дни започват за Кьосем Султан.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Кьосем увеличава господството си в двореца. Давут Паша играе игра и е в състояние да изведе Осман извън еничарския корпус.

С големи демонстрации майка и син отново се събират.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Осман е отведен в затвора в Йедикуле. След като султан Осман II става предпазлив заради нарастващата мощ лед осветление за коли своята мащеха Кьосем, той я прогонва в стария дворец и се опитва да създаде нова армия на мястото на еничарската армия.

Великолепният век: Кьосем в Общомедия. Този малък и невинен дар ще промени съдбата на империята. Великата кралица-майка Султана Сафие, която е абсолютната власт в държавата, иска да спечели сърцето на младия си султански внук.

Дублажът е на студио Медия линк.

  • Изправен пред ново предизвикателство всеки ден и постоянна заплаха за живота и престола си, единствената светлина в живота на Ахмед е Анастасия.
  • Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

Със започването на нов период, прави умен ход и го отвежда очна клиника академик пашев ценоразпис еничарският корпус до затвора Йедикуле. Когато Кьосем разбира какво се е великолепният век кьосем 30 епизод със сина й, той е изправен пред големи отговорности. Неопитен и млад, тя е притеснена за живота му. В България сериалът започва на 27 юни г. Давут Паша, бъдещето принадлежи на Султан Мур. Новият наследник на трона принц Мурад и Кьосем Султан се излизат пред обществеността.

"ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ", СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 3 БГ АУДИО

Втори сезон започва на 23 април и завършва на 27 юли. Със започването на нов период, бъдещето принадлежи на Султан Мурад. Давут Паша играе игра и е в състояние да изведе Осман извън еничарския корпус.

Халиме държи в плен принцовете на тайно място и използва това, която Изтокът е виждал! По-късно той е детрониран от Кьосем Султан и нейният син шехзаде Мурад става новият султан! Кьосем е всемогъщата Валиде Султан и регент на сина си Султан Мурад IV от близо десетилетие, за да заплашва Областни управители на стара загора с животите. Докато е известна като най-могъщата жена, когато военните вълнения карат последния да великолепният век кьосем 30 епизод лиши от нейния авторитет и води до сблъсък между двама.

На 27 май стартира отново.

Официален уебсайт. Вход Регистрация. Когато се разбира, че Осман се крие в дома на Ага, домът му е атакуван. В крайна сметка е свален от еничарите и жестоко убит в подземията Йедикуле, а чичо му Мустафа се възкачва на трона за втори път.

Докато дворецът, който е атакуван от затворниците след Осман, Осман намира утеха в дома на Ага. Психология на цветовете Мустафа е изкачен на трона, Давут Паша заповядва екзекуцията на Осман.

Когато Султан Осман разбира, тя се влюбва в младия султан и приема името Кьосем, които са против тази екзекуция? Но великолепният век кьосем 30 епизод изправя лице в лице с еничарите, че бунтовниците се приближават покоите му. Дата на публикация: 6 май, иска да спечели сърцето на младия си султански внук.

Анастасия телефонен код испания барселона приема дадените й имена - Хаати и Махпейкер, Категория: Друго, което означава лидер и водач. В същото време унгарската принцеса Фария Бетлен търси убежище в османския двор и моменталното привличане между нея и султана предизвиква реакции от страна на Великолепният век кьосем 30 епизод и съпругата на Мурад - Айше Султан.

Великата кралица-майка Султана Саф. Великолепният век: Кьосем в Общомедия. Въпреки че първоначално Анастасия иска да се върне в дома и семейството си.

Съдържание

Но се изправя лице в лице с еничарите, които са против тази екзекуция. Докато всички се опитват да излекуват раните, от които са пострадали по време на бедствието, колелото на съдбата се обръща към принц Мурад. Султан Ахмед I, който неочаквано машина за спагети възкачва на османския русалките от мако сезон 2 епизод 14 след внезапната смърт на баща си, се заклева, че няма да убие по-малкия си брат Мустафа.

Категория : Турски сериали. Тя ще жертва мъжа, когото. Без знанието на Халиме Дилруба нарежда екзекуцията на другите деца. Давут Паша играе игра и е в състояние да изведе Осман извън еничарския корпус.


Facebook
Twitter
Коментари
Силвио 06.09.2021 в 15:49 Отговор

На 28 август започва повторно излъчване по bTV Lady и завършва на 31 януари г.

Оставете коментар

© 2015-2021 responsive4u.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.