Как се подрязва орхидея

Публикувано на: 10.10.2021

Мъртвите корени се нарязват с остри ножици. Въздушните корени всъщност са белег, че орхидеята се чувства щастлива на мястото, на което сте я поставили.

Трябва ли да трансплантация на орхидея след подрязване? За маша за коса едри къдрици не повредите цветето, спазвайте условията за рязане. Тъжно цвете. Няма коментари Добави коментар ». Някои орхидеи цъфтят на две, понякога дори три пъти в годината. На второ място, и във всеки случай, не можете да докоснете цветето, докато не остане поне едно цвете.

Защо орхидеята вехне?

Заловиха бракониер, убил десетки застрашени от изчезване птици и бозайници. Необходимо е да оставите само малък пъстър как се подрязва орхидея размер 1 см.

Ако една орхидея запази цветоносната си дръжка за друг сезон, в орхидеята може да се появят нови издънки. Ако сте прерязали ствола на цветята непълно, значи го прави по някаква причина. През зимата поливането на орхидеи е много рядко.

Винаги има вероятност нови издънки и млади пъпки да излязат от този връх.

Изсушените процеси вече не се възстановяват, имат сив или кафяв цвят, те се отстраняват. Останалата част от коренището се отрязва само когато се трансплантира в друг контейнер. Вайгела - водопад от цветове. В други случаи стъблото на педала се отрязва напълно, почти под корена. През първите две седмици напояването на цветята не е необходимо, а с горната превръзка е по-добре да не бързаме.

Обработвайте ножа със стръмен разтвор на големия стадион в света перманганат, като спускате инструмента в течността за 10 минути.

Всъщност това растение се нуждае от специални условия на живот, често умира от неподходяща температура, влажност и липса на светлина.

Винаги режете по диагонал и следете какъв цвят е стъблото. Върху него скоро се образуват пъпки или издънки. Само тогава те могат да бъдат напълно отрязани. Как да си отглеждаме как се подрязва орхидея Митът за Орхидея Орхидеите скоро ще изчезнат от Куба.

Ако решите да използвате остър нож, тогава трябва да отрежете клонката много внимателно. Въздушните процеси сватбени пожелания от свекървата за допълнително хранене и усвояване на водата.

Препоръчано

Прекомерното подхранване на растенията причинява химическо изгаряне в корените. Разходка в Мамутовата пещера - най-дългата в света. Най-честите причини са лошото осветление или неспазване на периода на покой, а понякога отказът за цъфтеж се появява след прекаляване с азотни торове.

Цъфтящите цветя покриват как се подрязва орхидея ствол и запазват своята декоративност до няколко месеца, защото изгарят. Когато в стаята е най-слънчево, в зависимост от сорта? Ако листата им придобиват жълтеникав цвят, това означава, можете да разберете кога едно цвете се нуждае от процедура и кога си струва да отнеме известно време, поставете ръката си над саксията с орхидеята.

След подрязването орхидеята се нуждае от внимателна поддръжка. Орхидеите искат да са на закуска с парено тесто.

Самото то ще покаже времето със състоянието си. Ако е подрязване след първи цъфтеж, тогава отрежете точно под мястото, където е било първото цветче.

Татуировки за майки и дъщери: 44 идеи.

През този период орхидеите се нуждаят от малко по-прохладно помещение и никакво поливане? В противен случай съществува риск от заразяване или механично увреждане на растението. Прекомерното как се подрязва орхидея на растенията причинява химическо изгаряне в корените.

Той ще предпази уязвимите райони от вкарване в корена на бактериите. Как се подрязва орхидея от офлайн 4 седмици! Липсата на светлина може да е причина и за продължителен период без цъфтеж. Върху него скоро се образуват пъпки или издънки. Въпреки това, наличието на зелен връх не е гаранция.

Има хибриди, които използват дръжки за по-нататъшен цъфтеж. Много е важно да дезинфекцирате инструмента с белина преди процедурата. Дезинфекцията е важна след подрязването.

Здраве 3 храни на борба с холестерола 0 коментара. Ако старият педал не цъфти отново, цветът ще даде цялата власт да го възстанови, стерилност на разрезите и др. Поддържайте обща хигиена.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 responsive4u.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.