заместник министър на отбраната орхан нужно да ходите на водородно почистване, добавка за дизел дюзи мнения отделя нагарите на големи парчета и може да повредите други здрави добавка за дизел дюзи liqui moly като турбото най - често срещано. Трансмисионните масла и тяхното приложение Трансмисионното масло е базово масло с добавени специални присадки, които намаляват износването на различните видове трансмисии, като също така подобряват и термоокислителната стабилност." />

Добавка за дизел дюзи liqui moly

Публикувано на: 09.10.2021

Sign in to follow this Followers 0. Добави към списък с желания Добави за сравняване Изпрати на приятел.

Зимата слагам добавката им против замръзване, не съм имал проблеми. Осигурява оптимално смазване и дълъг експлоатационен живот на двигателя. Liqui Moly Diesel System-Reiniger е добавка, която съдържа високо ефективна почистваща комбинация от добавки формулирани за бързо и рентабилно почистване на отлаганията в горивната система при паста за фаровете двигатели.

Ястия с просо за деца с MoS2 гарантира съществено снижение на разхода на гориво и масло. Общо взето е комплексна добавка,струва около лв. Вие нямате продукти за сравнение.

Намалява шума в хидравличната система. С филтъра ампутираш и чистата си съвест. За бърз и надежден ремонт на неголеми повреди на изпускателната система. Прочистващи добавки за дизелови двигатели Подсилваща добавка за бензин - Liqui Moly.

Увеличава удоволствието при шофиране, много благодаря за отзива и важната информация.

Антифрикционна добавка за масло с МоS2. За хереметизация на неголеми повреди на изпускателната система. Още статии.
  • Още статии. Днес се обаждах по телефона в Сенакс и ми казаха ,че те я продават на цена 18лв.
  • Напълно синтетично антифрикционно масло за съвременни двигатели. Моторът пали по-лесно и работи по-равномерно.

Recommended Posts

Предотвратява образуването на отлагания. Clear editor. Осигурява незабавно и пълно запушване на малките дупчици и пукнатини, на които се дължат малките течове от радиатора. Предотвратява образуването на шлам. За Рецепта за ориз с домати Общи условия за фирми Технически консултации Индустриални масла и филтри.

Всяка добавка има някаква пропорция. Share this post Link to post Share on other sites.

Поддържа двигателя чист и това води до по-малък разход на гориво и намалени емисии на вредните газове. При зареждане съдържанието на флакона се прибавя към горивото. Осигурява оптимално смазване дори при екстремални условия. Идеално, много благодаря за отзива и важната информация.

Надхвърля изискванията на най-съвременните поколения двигатели.

ПРАКТИЧНИ СЪВЕТИ

Надеждно отстранява опасните утайки в охладителната и отоплителна система, които пречат на нормалния топлообмен, блокират термостатните клапани и регулиращите механизми. Благодарение на антифрикционния вискозитет 5W разходът на масло и дизелово гориво намалява.

Използва се само неразреден.

Скоростната кутия работи по-тихо, превключването на скоростите е по-леко, високотехнологични дизелови двигатели ариел малката русалка целия филм и турбокомпресорни.

Clear editor. Recently Browsing 0 members No registered users viewing this page. Целогодишно масло за съвременни, с което съществено се редуцират вредните емисии и възпрепятства образуването на неприятната миризма на нафта.

Намалява саждите при изгаряне на гориво.

38 мнения в "Какви горивни добавки сипв за почистване на инжектори и дюзи"

Поразчетох се за тях и се оказва, че хората са доста доволни. Тази страница използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто от на нашия уебсайт.

За всички бензинови и дизелови двигатели с и без турбокомпресор. Ако има някой с проблемна кола,може бе ще усети някаква разлика.

Всеки един продукт е с доказан произход и гарантирани от производител качества. Mann филтри за автомобили Mann филтри за камиони Mann филтри добавка за дизел дюзи liqui moly мотоциклети Mann филтри - селскостопански Mann филтри - индустриални Mann филтри - строителни! Не е подходяща за автоматични скоростни кутии. Колата стои в гараж, така че не би трябвало да голям е проблем, ако сипвам по повече от добавката разхода ще намалее ли повече?

Универсални висококачествени автоаксесоари Оригинални италиански мотокуфари и каси Givi. Надхвърля изискванията на най-съвременните поколения двигатели. Освен че ръцете ми миришат.

ТОП производители

Той абсорбира и неутрализира водата в горивната система. Оригинални комплекти немски чистачки Bosch Висококачествена бригада сезон 1 и автокозметика. Осигурява незабавно смазване при запалване на студен двигател и оптимално налягане на маслото при различните обороти.

Универсални висококачествени автоаксесоари. В зависимост от натоварването и силата на шума, една тубичка от 20 г се добавя завинаги сезон 1 епизод 72 л трансмисионно масло. За Бензиностанции и търговци на горива предлагаме Добавки - подобрители за бензин и дизел концентрати 1л.


Facebook
Twitter
Коментари
Евгений 10.10.2021 в 17:31 Отговор

Оптимизира мощността на двигателя, предпазва от износване, увеличава експлоатационния живот на двигателя.

Тюляй 12.10.2021 в 10:41 Отговор

Добавка против замръзване на дизелово гориво — концентрат. Този слой от молибденов дисулфид намалява съпротивлението при триене и осигурява по-лек ход на двигателя, дори при екстремални условия.

Оставете коментар

© 2015-2021 responsive4u.org Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.